Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 11:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 641 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 43  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2015 7:01 pm 
Аватар

Браво, Бате Вальо! Страхотни риби, не само за сезона!

Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2015 8:27 pm 

Тоя репортаж може само да ме мотивира. Ще ме зарежда с енергия цяла зима.

Поздрави Вальо и компания
Митко

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Ное 16, 2015 7:40 am 
Аватар

Страхотия, майна..... 8-[ 8-[ 8-[ !!! Евала, Бат Вальо <occasion <occasion !!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2015 4:00 pm 
Аватар

Пoздрав на всички приятели на мухарския риболов !

Както обещах обработих филма и Ви предоставям възможност да се докосните до красивата есенна флора и фауна на Тунджа и най вече на красивите ,,Тунджански професори,,-трофейни риби около 50 см,хванати за около 7, 8 часа!В неделя 15.11 Дидо Шефа(вече майстора) хваща 65см красавец,освен дълъг,но и много широк,приличащ на див шаран!Снимката му може да видите във фейса на Валентин Василев или Георги Геров.
Наслука, <occasion и къща риба не хваща!Ето и филма,надявам се да Ви хареса!
https://www.youtube.com/watch?v=DFNU9cPXSo8

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2015 5:49 pm 
Аватар

:smt038... Направо се чудя как некой дзвер не е отнесъл мухарката на някой от ръцете!!! :D
Поздравления Бат Вальо за споделеното.. таквиз риби са нереални мистични!!! #-o

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2015 7:24 pm 

Прекрасен филм. За рибите, такова чудо из Софийско не съм виждал.
Браво Бат Вальо и компания. Моля радвайте ни още. А ние ще се постараем достойно да се представим.

Поздрави
Митко

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2015 8:32 pm 
Аватар

\:D/ \:D/ \:D/
Бравос! Съпреживях риболова ви! Като гледам, как се огъва тоя прът, който е поне #5 си представям, какво би било такъв туч да сгъне някоя от моите спици #3.

Бате Вальо, при първа възможност ще ти подаря кеп! Ем ще вдигне естетическото ниво на клиповете, ако има на къде, ем ще ти е по-лесно с кефальоците.

Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2015 9:22 pm 
Аватар

todorov написа:
\:D/ \:D/ \:D/
Бравос! Съпреживях риболова ви! Като гледам, как се огъва тоя прът, който е поне #5 си представям, какво би било такъв туч да сгъне някоя от моите спици #3.

Бате Вальо, при първа възможност ще ти подаря кеп! Ем ще вдигне естетическото ниво на клиповете, ако има на къде, ем ще ти е по-лесно с кефальоците.

Поздрави!

Илийка приятелю,радвам се ,че филмчето ти е харесало,а както виждам и доста колеги също им е харесало,дано Ви се връща приживяното от мен и моите приятели и колеги отМК,,Лудогорие,,Повярвай ми от доста години съм по реките,но такава хубава година и такива риби рядко се случва,но народа е казал,,много хубаво ,не е на хубаво,но руснаците казват,,паживьом,увидим,,!Нещо ме човърка от вътре,тежка зима ли ще,е,сушова ли ще е,пък после маловодие?За сега шоуто продължава,пък.....
Благодаря Ти за кепа,но имам 3 бр.,чисто и просто не са ми удобни,защото повечето време съм във водата от кръста на горе,но ако има с телескопична дръжка,тогава ще си купя,но засега не намирам,ако някой ме насочи ще му бъда благодарен!Иначе съм съгласен за естетиката,напълно си прав!Поздрави <occasion и наслука!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Ное 17, 2015 9:38 pm 

Илийка бате ако спипаш нещо кат Бат Вальовите с #3 ще си кат Сандокан. Пък може и 3 дължини крол да удариш. Кофти е, че ще намокриш и гащите.
Аз вече си имам #6 и тръпна в очакване.

Ха наздраве

пс: Бат Райко ти кво ще кажеш по въпроса, щот аз с мойте титани къде 15+ дет късат съм пас

Митко

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2015 8:44 am 
Аватар

mitko2 написа:
Илийка бате ако спипаш нещо кат Бат Вальовите с #3 ще си кат Сандокан. Пък може и 3 дължини крол да удариш. Кофти е, че ще намокриш и гащите.
Аз вече си имам #6 и тръпна в очакване.

Ха наздраве

пс: Бат Райко ти кво ще кажеш по въпроса, щот аз с мойте титани къде 15+ дет късат съм пас

Митко

Митак, и Сандокан ставам, и Майкъл Финли - само да удари - ще го гоня от бента на Пънчо до аерогарата, ако трябва. Дори само да го бодна е достатъчно, не ми е за снимките, а и така ще го пускам. Миналата седмица на Искъро имах откачане на по-голяма риба (за нашата река, разбира се) - къде 35 см, но кеф си имаше - да ти вземе, да я засечеш, да се подърпа...па, че не си се снимал с нея...

Продължаваме да ги търсим, поне докато не замръзнат водачите.

Поздрави!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Ное 18, 2015 9:35 am 
Аватар

Митак, що да кажа братче...Както викат хамериканците - Но коммент!! Страхотни риби!!! Между другото не подценявайте способностите на ниските класове, още повече при клена!! За съжаление той не е такъв боец като пъстървата / инак какво щастие щеше да е, но....замълчи сърце.../ в затворен водоем. В река с течение съпротивата е по-сериозна, но отново е преодолима и с мухарка от ниските класове. Дори ми е направило впечатление, че средните кленове / около трийсетте плюс / санта, са много по-люти в борбата си, когато бъдат закачени. Сериозните риби - около и над петдесетте, като че ли повече "разчитат" на теглото си - има няколко "инфарктни" тласъка, които, ако успеете да ги овладеете, със сигурност ще извадите рибата...Пак наблягам - това ми е направило впечатление в затворени водоеми, в каквито обичам да ловя, и в по-малките реки, на каквито съм ловил...За съжаление нямам никакъв опит в големите ни реки...Поздрави!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Ное 19, 2015 10:45 pm 
Аватар

Ми,почвай да ходиш и по големите реки,стига с тез бари и Пънчо :D :D .
Иначе,си прав Бате,рибетата около 35-40 санта са наистина най-борбените.
Вальо,поздрави за страхотните репортажи които правите,благодарение на вашта група все едно и аз съм на реката,щот все не остава време за любимото хоби.
Живи и здрави момци! <occasion

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2015 8:22 pm 
Аватар

Тунджа 18 и 20 ноември 2015г.,навярно последни риболови с трофейни риби!

Здравейте колеги и приятели на мухарския риболов,
миналата седмица направихме с Дидо и Жоро поредните за есента два силни риболова на кефали ,повечето от които с трофейни размери!Лично на мен ми се искаше този фантастичен риболов, който правихме през цялата есен да не спира,но едно е човек да иска,а други са природните закони-започнаха дъждовете и веднага изпуснаха,,Жребеца,,,съответно Тунджа от няколко дни излезе от коритото си,а рибата логично излезе в ,,годишен отпуск,,!Този филм го гледахме миналата година,тази за жалост се повтори!Бай Тунджа !
Ето и две филмчета,като в едното съм вкарал и снимка на кефала ,които хвана Диди на 14.11.2015 с рекодните за сезона 65см.!!!!Приятно гледане и не забравяйте,че къща риба не хваща <occasion
https://www.youtube.com/watch?v=IBReAm
https://www.youtube.com/watch?v=rCx-FvzqIZQ

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2015 8:26 pm 
Аватар

https://www.youtube.com/watch?v=rCx-FvzqIZQ

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Ное 27, 2015 9:09 pm 
Аватар

https://www.youtube.com/watch?v=IBReAmycp5c

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 641 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 43  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа