Здравейте колеги.Реших да упорствам с риболова,докато времето разрешава.В събота останах свободен по някакво чудо и бях решил да се поразходя.Та докато си пиех кафето и чаках слънчевите лъчи да се появят някъде из мъглата,която дебело се беше настанила в града,мислех каква тактика да приложа за да бъда доволен накрая на излета.Реших изцяло да заложа на нимфа.Вързах няколко готови за типета,за да не се бавя на реката,ударих останалото кафе наекс и скочих в колата.И газ към реката около........село....
А тя реката величествена и тиха......
Започнах да облавям местата,където мислех че са се скрили рибите.Оказа се,че навсякъде където пробвах Бог бе милостив и се отблагодаряваше достойно.Няма такова удоволствие.Рибите взимаха всичко,което им подам.А над повърхността не се виждаше никакъв живот.Ето и няколко снимки от излета.
Имаше и по-дребни рибки,но не бяха достойни за манекени
,затова ги пропуснах със снимките.Е.....неможах да пропусна и пробвах и на суха муха,където "недостойните" за снимка ми разказаха играта.Един невероятен излет с още по-невероятен край.Честно казано не вярвах по това време на годината да се хванат толкова риби.Леко премръзнал се прибрах на свечеряване вкъщи,стоплих се и заразказвах за излета на жена ми,докато правеше салатката.И се почерпихме по едно вино
за страхотния ден......Бъдете здрави и Наздраве......