Привет момци.
Хубави репортажи сте напускали докато отсъствах, поздравления за всички!!!
Да ви разкажа и при мен как протекоха нещата през последните две седмици.
Първо отпрашихме с жената към северозапада.. Помятах на малката Цибрица, много мътна я заварих, но пък излезе по некое и друго рибе.
Отбих се и до Дунава.. страшно бурен вятър ме посрещна там, ловихме уклей ама на стръв..
Това е камбаната на кораба Радетцки..
След дунавските вълнения се пренесох по любимите си места на Струма.. първо се отбихме по горните течения.. след язовира, на Калище, реката направо ме срази поради липсата на вода.. Не знам какво точно направиха, но направо разсипаха реката... от Лобош никаква вода не течеше..
Струма на Ябълково... изключително ниска и бистра, също така и студена... рибки се ловяха само по бързеите.
Струма на Невестино.
Видяхме се с Румбата от Перник там... хванах пет рибета и след това реката стана адски мътна.. пуснаха боклука от пресевната.. да не говорим че и там нивото на реката е повече от жалко, спокойно се газеше от бряг до бряг.. рибките изключително трудни и плахи.
Струма над Раждавица.. може би най красивите и уютни местенца от реката.. в адската жега там беше спасението, последните няколко дена си мятах там. Рибките пълни с хайвер, слабо активни.. но излизаха все пак.
Точно зад този камък имах зверски удар...
Повечето риби се хващаха на черни бръмбаретки.. много уловисти бяха тези с зелени и оранжеви коремчета.
Толкоз от мен.. бъдете здрави и наслука на всички!!!