11 ОКТОМВРИ 2017 ЯНТРА,РЕКАТА НА ,,ГОДЗИЛИТЕ,,
Здравейте приятели на мухарския риболов,поздрав и на Вас ,,разбирачи,, и критици!Продължавам да настоявам и продължавам да бера добри плодове от настойчивостта си!Как беше,който търси той намира или по риболовно му,който ходи за риба той хваща,който зарибява и опазва от бракониери на него му ,,връзва,,!
МОЯТ МОНОЛОГ- енти епизод,четиво за позитивни хора и обичащи ,,мухарлъка,,!Не е задължително да се види и прочете!
Няколко дни не смеех да припаря до Янтра заради високото и ниво вследствие на падналите обилни дъждове,но въпреки това реших да се пробвам с риск да остана капо!Когато стигнах до реката и видях,че нивото бе спаднало с над половин метър ,първото нещо което мина през главата ми бе ,,бат Вал,този път хвана капото,,!Защо ,ами от опит знам приятели,че от рязкото покачване и спадане на водите рибите се стресират и почти не се хранят.
По късно , вследствие на добрия риболов който се получи ,разбрах,че всяко правило има изключение!
И така стига приказки и да започна моя монолог......(забранено за .....)
Още по първи петли(останаха ли такива)или по народно му по първи доби на ,,пистата,,
последни приготовления
Всичко е ОК и ,,шоу годзила,, може да започне!
А реката в есенната си премяна е направо приказно красива
При начина ми на риболовства не нищо различно от предните ми излети-5 клас въдица,плетен повод,лидер ф.0,40,муха бръмбар на стримерова кука н.8 и попова лъжичка,като и на двете имах слука,проходилка......или всичко необходимо за един добър и ризултатен риболов.
Ето и ,,башовета,, както казваме по нашия край на по големите неща
Поздрави ,
и не забравяйте,че къща риба не лови!
П.П. Малко инфо за ,,разбирачите или кажи си бат ВАЛ,кажи си,че да ти олекне!
-разполам с риболовен билет
- нямам снимка с бира в ръка ,защото не пия бира
- няма кефал по голям от 40 см,ако Ви се струва,че рибите са с по голям размер имате проблем с очите,съветвам Ви да отидете на очен лекар
-всички уловени риби са пуснати по живо и здраво
-не съм бъркал на рибите по хрилете,отпред,отзад и където Ви стига фантазията
-по време на риболов не употребявам алкохол и никакви наркотични средства
-при управлението на проходилката спазвам всички правилници,наши и европейски
И за да не изглеждам идеалния риболовец ще Ви издам една тайна,нещо като бонус-НЕ РАЗПОЛАГАМ С КНИЖКА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ВОДНО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО!!!!!!
И нещо обещавам за днес да е последно,наскоро си купих един много здрав и дебел ЯМУРЛУК,който носи,ама много носи на всичко........
-
-