Привет..
Отдавна не съм ви пускал нова тема, не е имало за какво да пиша.. то не че сега има кой знае какво, ама....
Искъра при Гара Бов.. датата 8-ми Юли... от обилните валежи предните дни реката си беше мътна и голяма, въпреки всичко се заиграх за кратко там...
С това приключих тук и се отправих къде дивиОт северозапад...
Ей ви мънечката Цибрица...
На 10-ти Юли запалихме към Огоста... този път се отправихме към Гложене.
Нали съм си вечният карък, тази река все не мога да я нацеля така както ми се иска... или ще е огромна, или пък ледено студена... е този път водата не стига че беше мътна и топла, ами и прекалено ниска според експертите дето ежедневно са там... все пак, пипнах няколко рибета за цвят..
Адската жега направо ми изпържи мозъка там...
Толкоз от Огоста... на връщане минахме по черните пътища и пътечки, дето още умът ми не го побира.. поне 20 км. карахме сред морето от царевици и слънчогледи.. гледките са удивителни... Целта ни беше едно язовирче над Козлодуй... беше арендовано и се плащаше по пет кинта на пръчка... дори не си вадих мухарката там... но все пак ще ви го покажа и него и морето от насаждения дето спира дъха..
И Дунава за финал от тези места... доста беше спаднал..
Миналият петък се разходих по Струма...
Ей ви я в самото начало след Лобош..
Ей ви я при Земен.. при вливането на Треклянска...
Бистра, плитка... и изключително ледена за сезона... рибите са като препарирани в тези води.. приключих с тези места и се отправих там, дето са си моите познати местенца...
Нещата покрай наше село бяха съвсем различни... около 25 км разстояние от Земен, водата беше топла, активността на рибите завидна... наскубах се здраво там под сенките на дърветата които бяха оцелели след пагубната сеч преди известно време... осичките на Радо се отчетоха подобаващо...
Толкоз от мен... квото можах снимах и споделих... бъдете здрави и слука на всички!!!
р.с. Ако не се виждат фотките... ей ви ги тук..
https://photos.google.com/share/AF1QipN ... REQmsyaGRB