Ето че дългоочакваната от мен покупка от баспро-то пристигна онзи ден и след като кръстосах на няколко пъти града заради FedeEx и митници най-сетне си я грабнах в ръце и разопаковах.
До този момент все още се притеснявах какво ли са ми проготвили като изненада. Четях за разминавания в поръчките и къде с къде без основание се притеснявах.
След като отворих кутията обаче усмивката на лицето ми грейна и се успокоих. ЕТО това бях искал да имам! Browninw Black Canyon, най-малкия модел. Надявам се на снимките да си проличи малко или много реалният размер, но....в диаметър е малко над 7 см, а ширината на шпулата е към 2 см.
Ето малко снимки:
На сайта на баспро я бяха обявили 2.8 OZ, но както се вижда на таблицата на една от снимките си е 3.04OZ и след като я претеглихме закова до грам по показателите дадени от производителя.
Като изработка е меко казано много добра! И едно от най-важните неща - никакви луфтове. Мек аванс и много дълъг негов ход! Просто..всеки цент, който похарчих си заслужава ! А сега дори е още по-намалена цената, за тези които обмислят евентуална покупка!
Най-важното нещо обаче за мен беше дали и как ще балансира седемфутовия третокласник St.Croix Avid. Е, легна ама перфектно..Лееко към средата на корка идва, но това без изваден шнур.
Като цяло искам да кажа, че едва ли от буквите личи колко много се радвам на тази покупка, още повече че сега три пъти по-силно ми се иска да я закарам на някоя рекичка
Поздрави, Краси!
п.п. Снимките са качени в галерията ми. Който желае може да ги разгледа там в реален размер. Незнам защо тук в темата не са така.Джокер на ЛС?!