Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:53 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 44 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 05, 2008 9:32 pm 
Аватар

Божо,
Правиш лоша услуга с тия снимки на Мастъра. \:D/ Или снимай свястно или ..пий първо кафе! Макар,че и от тия подобия на снимки/извинен си ,щото си признаваш без бой :D /се вижда,че мухарето си е камътно вързано.
Колкото до поста на Баракудата...нека сам си направи извод или да покаже какво аджеба го е подразнило в родбилдинга на Пигов.Ама конкретно.
Веско

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2008 9:41 am 
Аватар

Естествено , че ще покажа какво ме дразни. За да не съм голословен, ще сравним две тояги едната на Пигов и другата на ИВАН МИХАЙЛОВ.
Освен това нека Пигов да донесе снимки на неговата машинка за връзване да я сравним с тази на Иван. Аз не се заяждам с Пигов , просто се държа с него както той с мен. А това че той не може да връзва ще го видите сами.
Соца ви не ми понася, затова не идвам на вашите откривания, а за сбирките при Крилов никой не ме е поканил. А и Крилов ме напада без да ме познава, не знам какво е това , но е липса на възпитание!
Иначе сигурно на много хора не им понасям , което не е лошо ,защото явно нещо ги дразни.
Крилов 1988г. съм дал идея и съм съосновател на първия клуб по риболов с муха.
Риболова с муха не е за всеки, затова не си зацапвам личното пространство с тиня , а си подбирам приятелите и познатите.
Доста хора познавам от вашата компания ,които няма какво лошо да кажат за мен защото с някой се знаем от 20г.
А за компанията от Габрово ми е жал.............
Когато човек хвърли камък в чисто планинско езеро стават само красиви кръгове, а когато го хвърлиш в блато се разнася само зловоние ,тиня , ракрякват се жаби и т.н.
Нямам нищо против да се запознаем с теб Крилов, за да спреш да говориш глупости и да ме обиждаш , аз не си позволявам да обиждам никого по този начин от този форум.
За Пигов прилагате двойни стандарти уважаеми колеги!
Защо не видите постовете му към мен , и после да нападате.
И защо не приемете че вашата компания не е центъра на света, има и други хора и някой от тях е възможно да знаят повече от вас ( не визирам себе си).
Така ,че Крилов помисли как се държиш с хората преди да нападаш.
Ако си толкова велик ,че си над всичко и всички тогава добре нямам какво да кажа освен да ти пожелая успех.

Последна промяна barakudata на Сря Фев 06, 2008 11:21 am, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2008 11:00 am 
Аватар

Веско: прав си за снимките :D
извинявам се на Мастера за това .... ще почерпя бира /как пак не бира в този студ / или нещо друго тогава :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2008 11:15 am 
Аватар

Ако пускаш снимки снимай на макро режим на добро дневно осветление.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2008 1:43 pm 
Аватар

Баракудата каза:

"А за компанията от Габрово ми е жал............."

Тука съм напълно съгласен с тебе, но от малко по- друга гледна точка...Имаше време, когато в "Маршрути"-те човек не можеше да се вреди от тях :lol: :lol: . Къде изчезнахте....Мунчакис, съвсем те загубихме като кадър заради тоя УЛ спининг бре :wink: :wink: !!!!
Който купи тая пръчка, да вземе да копира някъде тая чутовна дискусия, та да има какво да показва и разказва на внуци и правнуци - като например "Еййй...дедовите пишлегарчета, какво знаете вие бе, цял форум / каде триста и кусур человеци / преди триесе години се взира у "убавите" снимки на тая сопица да види как са и наредени конците, па как са и направени заливките, па надписа......":lol: :lol:.
Заравяйте томахавките и си сипете по едно / или няколко / малки довечера!! Баракуда, никой от тези, които сме ходили в заведението на Крилов, не сме били специално канени...така че...топката е у тебе!!
Поздрави на всички!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2008 4:19 pm 
Аватар

Е Богомиле четеш между редовет БРАТ никаде не съм си позволил да те обидя споделям с колегите мнението на хора които те познават

Цитат:
Когато човек хвърли камък в чисто планинско езеро стават само красиви кръгове, а когато го хвърлиш в блато се разнася само зловоние ,тиня , ракрякват се жаби и т.н.
Нямам нищо против да се запознаем с теб Крилов, за да спреш да говориш глупости и да ме обиждаш , аз не си позволявам да обиждам никого по този начин от този форум.
За Пигов прилагате двойни стандарти уважаеми колеги!
Защо не видите постовете му към мен , и после да нападате.
И защо не приемете че вашата компания не е центъра на света, има и други хора и някой от тях е възможно да знаят повече от вас ( не визирам себе си).
Така ,че Крилов помисли как се държиш с хората преди да нападаш.
Ако си толкова велик ,че си над всичко и всички тогава добре нямам какво да кажа освен да ти пожелая успех.

Колкото до това ти писание имам да кажа няколко думи
Спомни си кой беше един от първите които се опитаха на лично съобщение да говори с теб нормално :idea:
Аз не съм велик и компанията си ни е много готина ние не сме в центъра на света ,ние не с мислим за "най-добрите мухари ,най-добрите на лед" и т.н. (това са твои реплики :lol: )
Сега незнам за кой клуб говориш но факта че обикалям от 91г по реки и езера на муха и не бях чувал за твойта компания говори колко много сте направили за мухарството в БГ.
Ти от самото начало в този и в другия форум само се заяждаш с хората и говориш колко си добър на това или онова :lol: :lol: :lol:
Бате толкова си изгърмел че в Манията изчопли теми от преди две години в риболов на лед и почна да пишеш се едно са от вчера :lol: :o :o
Аре чао пич

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2008 9:00 pm 
Аватар

АКУЛА,
предлагам да направиш един подфорум за:
необразовани, неграмотни, дразнители, цезари, ма-куродържачи,
социопати, страдащи от психология - фантастика
и тем подобни получаващи факсове от МАРС.

Колеги, моля за ВАШЕТО ВНИМАНИЕ
интелигентни хора сте

ЗА БОГА БРАТЯ - МНОГО ВИ МОЛЯ, не подхранвайте страстите на онези с факсовете!!!

Да пазим природата, реките и форума чисти!

"Убавътъ мумъ, нище ни билилу, ни чървилу"

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 12:57 am 
Аватар

pantasy написа:
naci написа:
ЗА БОГА БРАТЯ - МНОГО ВИ МОЛЯ, не подхранвайте страстите на онези с факсовете!!!

When we're up an' dancing on the floor, darling
................

8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2008 6:16 am 
Аватар

Ууууау,що не видех мухарка в клипа :roll: :lol: много мъжествен колегата уа :-s

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 11:43 am 

Здравейте колеги!Засегнат съм лично от темата и затова се включвам така директно.Съгласен съм напълно с БАРАКУДАТА ,но за добрия тон сте прави!Не искам да засягам никого,затова при първа възможност ще пусна снимки на мои неща.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 12:02 pm 
Аватар

Аз съм дясната ръка на Фантомас, ама пиша от ник-а на Бате Райко :lol: :lol: :lol: .....Майтапя се, ама напоследък такива ник-ове започнаха да се срещат, че човек почва да се стряска на сън :lol: :lol: ....
Фантомасе, аз за това бате казах на Барукудата, че таман почне да пише нормално и вземе та изтапани някой пост като тоя, дето подпали фитилите на хората...Имаше много по-нормални начини да си каже мнението за работата на Пигов и смисъла щеше да е същия - не харесвам майсторлъка на Иван Пигов....Ама нали пусто типично по български е по-сладко да вложим страст и плюнка......Предлагам Радо да прехвърли тая бесна дискусия в "обща дискусия" на родбилдинга и всички заинтересовани лица да почват да пускат снимки, та да видим майсторлъка им!! В крайна сметка от цялата тупурдия ще има и положителен момент - току виж открием нови таланти и те вземат, че се замогнат от поръчките, които ще завалят към тях!!! Поздрави на всички!!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 12:15 pm 

Ако някой ме е разбрал криво-сори!Не се включвам за да се подигравам на колегите,а за да покажа и свои неща!Поздрави на всички , които ги притесняват ''новите таланти''...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Фев 09, 2008 12:32 pm 
Аватар

Фантомас каза:

"Не се включвам за да се подигравам на колегите,а за да покажа и свои неща!"

Чакам с нетърпение - имам шест маняшки бланки, за които искам най-доброто под слънцето 8) 8) - и като компоненти, и като работа....Поздрави!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 8:36 am 
Аватар

Ако някой може да връзва то това е Фантомас, резултата от работата му води до пълен душевен оргазъм, заливките му са извънземни, на макро режим снимка не може да се види и микро мехурче в лака , а геометрията на смолата е абсолютна симетрия.
Бате Райко , за твоите бланки човека е Фантомас! Не прави грешки да ти ги връзват набедени Мастъри!
Фантомас може да ти покаже последното си творение за да разбереш за какво иде реч!
Най-хубавото е , че не познавам човек с по-добър кастинг от него, което при връзване на тояги е много важно!
Пожелавам ти успех!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2008 9:04 am 
Аватар

Стига с това кой е по по-най ,забавлявайте се с любимото си хоби ,разменяйте мнения и идей за да се върви напред. Да не забравяме ,че това е само хоби а не състезание в което трябва да порицаваме загубилия........

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 44 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа