Здравейте момци!! Може да се каже, че съм най-щастливия човек на света, защото след Кабеласа, второто нещо, което ни очакваше в отвратителната сграда на пощата към софийската митница бяха бланки Даймъндбек Голдън Шадоу, 7.6 фута, 4 клас, две части....Много съм ви разказвал за тези бланки, същите се произвеждат до началото на 90-те години и се влагат в къстъм пръчката на Даймъндбек, която е стартирала от 700 долара и е стигала до 1 500, в зависимост от желанията на клиента за останалите компоненти. Също така Леонард ползва тези бланки за създаването на няколко умопомрачителни серии пръчки със същото име...Стига история, нека снимките говорят:
Та това е от мен засега, очаквам още една легенда да пристигне тези дни, но за нея ще ви разкажа допълнително....само ще ви подхвърля, че когато една много известна фирма решава да се намеси на пазара на "хай енд" пръчките, пуска на пазара т.нар. Джем серия / скъпоценна серия /, състояща се от три пръчки......но подробностите в другия епизод

!! Поздрави на всички!! Пропуснах да отбележа, че убавините, за които ви пиша, нямаше да бъдат тук без помощта на Лъчо Минев, за което съм му безкрайно благодарен!!!!!