Излети по реки

Тениски в akulataflyfishing.com

Бръмбари в akulataflyfishing.com

Сухи мухи в akulataflyfishing.com

Силикони в akulataflyfishing.com

Akulata.com - Fly Fishing In Bulgaria

Форумът за мухарски риболов в България
Дата и час: Сря Юли 29, 2026 12:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 641 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 43  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Дек 28, 2015 6:28 pm 
Аватар

...

Модерирано по желание на потребителя

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 28, 2015 7:06 pm 

Ако наричаш глупости липсата на елементарна грамотност която се преподава до осми клас , то аз ще престана да поправям глупостите ти.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 28, 2015 8:54 pm 
Аватар

...

Модерирано по желание на потребителя

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Дек 28, 2015 9:13 pm 

Казват бе ако някои хора паднат от висотата на егото си до нивото на възпитанието си ще ги заболи много... Желая ти весели празници! И внимавай да не се спънеш! :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2015 6:21 am 
Аватар

Времето обърка и рибите :D ... както винаги, супер е репортажа като за края на годината!!! :smt023
Бат Вальо, ей тази муха в устата на рибата, така и не можах да я разбера каква е.. ако не те притеснява, пусни я да я видя, че ме човърка отвътре.
Поздравления за споделеното.. живи и здрави да сте цялата банда.. и весело посрещане на Новата Година!!!
Наздраве от мен... <occasion

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2015 10:13 am 

Привет Бат Вальо, на теб и цялата бригада. Мен лично много ме кефят репортажите. Зареждат ме с енергия. Красива река, прекрасни риби. Какво му трябва на човек.

Поздрави на всички и очаквам и през новата година да ни радвате.

Наздраве
Митко

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2015 10:24 am 
Аватар

sote-full написа:
Бат Вальо, ей тази муха в устата на рибата, така и не можах да я разбера каква е.. ако не те притеснява, пусни я да я видя, че ме човърка отвътре.

Соте тая мухица е връзувана от Акулката е как я прави

https://www.youtube.com/watch?v=mDHese5oefM

Бат Вальо,благодаря ти за споделените репортажи!

Поздрави приятели!

The life is too short to fish a bad Fly!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2015 10:48 am 

Скоро не съм бил при Ради, но ще го посетя. От как ми показа как се слагат крицата без пробождане, страхотни осички си правя.
Иначе питането ми е: чинила не пие ли много вода и тази муха няма ли да потъне, независимо от гумата.

Поздрави Стойне и Радо
Митко

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2015 11:04 am 
Аватар

Потъва Митко и в това и е силата в момента.
Поздрави весели празници приятелю

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2015 11:37 am 
Аватар

stoyan filipov написа:
Соте тая мухица е връзувана от Акулката е как я прави

https://www.youtube.com/watch?v=mDHese5oefM

Благодарности Стойне :smt023 ... точно от Радо си ги имам същите в кутията... пусто да остане, не можах да я различа в устата на рибата!!! :D
Както каза и Бат Вальо, силата и е точно че потъва леко под филма на водата... перфектна за по студено време и мудни риби!!! :smt023
Живи и здрави, ще я пуснем в действие съвсем скоро. <occasion

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2015 11:53 am 

Поздрави и на теб Бат Вальо. Вече имам два броя. Утре ако дал бог ще закрия сезона.

Поздрави
Митко

пс: Благодаря Стойне, уж преравям показаното от Радо във Бука, но това съм го пропуснал

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Дек 30, 2015 7:01 pm 
Аватар

Бате Вальо, пак сте правили вечерна проверка на личния състав :wink: :D !!! Между другото тая снимка с бетонната стена ми напомни едно място точно под стената на Жребеца, в страни от основното течение на реката има втори, резервен преливник, ако се ориентирам правилно...Та точно в основата на бетона имаше подобен вир, в който плуваха едни динозаври...не е за разправяне.... 8-[ .Наздраве и весело посрещане на новата година на всички "лудогорци" <occasion <occasion !!!!

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 2:03 pm 
Аватар

За много години колеги и приятели на мухарския риболов !

След тежките новогодишни софри и лошото време дойде време за любимото хоби!Че бях решил да риболовствам спор нямаше,дилемата бе на кой от двата варианта да заложа
-Малките реки около Шумен със сигурно уловени рибета от категория ,,клечки за зъби,,
или
-Тунджа ,с вероятността за капо,но и с надеждата да хванем някоя сериозна риба!

И така избрах предизвикателствата на Тунджа,обаждам се на Сабин от Ямбол ,който също като нас е с големи бръмбари в главата и почти никога не отказва покана за съвместни излети!

Изображение

Но едно е желанието на сърце мухарско,а друго са законите природни!Слънчево време,13гр. температура на въздуха,5гр. на водата,ниско ниво,изобщо перфектно за риболов,само дето позабравихме,че е началото на януари!Тръгнахме от стената на Жребчево и почти стигнахме до Ямбол,няма и няма,а и една рибка не се видя,явно лошото време (снеговете,заледяването и студената вода )я е накарала да се набута в зимните си укрития,като дори появили те се мушички и оси в следобедните часове не можаха да я провокират.Пробвахме различни мухи и нимфи, но........КАПО!
Започваме годината лошо,но нали народа казва,че ,,всяко зло е за добро,,-ДАНО!
Това,че не хванахме риба(не е първия път,няма да е и последния) приятели е малкото зло,по голямото бе нашествието на птиците,имах чувството,че сме на ез. Сребърна,то не бяха корморани,чапли,рибари,лебеди,юрдеци.....и малките патенца,които ги гледаш безобидни,ама като подгонят рибата все едно видра я гони!И всичко това го видяхме на едно и също место на което по принцип рибите зимуват.В момента в който ни усетиха около нас настана такава обстановка,все едно се снимаше ,,Аватар,,!А след тях реката приличаше повече на бойно поле с доста жертви(рибета и трофейни риби)!Направих доста снимки,но повярвайте ми не са за гледане,само два хибави кефала са за виждане,дори единия още бе жив!

Изображение

До сега все мислех,че голямото зло за рибите е човека,но пред тая гледка........

Ще завърша с нещо хубаво колеги,с помоща на Марти Стойков от Сф си направих този подарък!

Изображение

Колан от естествена кожа с тази красива тока!Марти благодаря ти!

Поздрави на всички,успешна година,добра слука, <occasion <occasion <occasion и не забравяйте,че къща риба не лови!От МК,,Лудогорие

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 7:35 pm 
Аватар

Бат Вальо, и вие не олабвате фронта \:D/ \:D/ !! Ще упорстваме до последно!!!
П.С.: Най ме е яд, че цялата седмица го дават страхотно време, а от съботата да се скапва....

"Нека не гледаме миджа в чуждото око, а стримера в собственото си..." написа Мунчо!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Яну 11, 2016 7:51 pm 

Бат Вальо, коланчето изглежда много фешън. Направи някоя фотка по така в бойни условия с него.

Поздрави
Митко

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 641 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 43  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа